Persoonlijke hulpmiddelen
Overgaan naar content. Zoeken FAQ Help Over ons

Safe Start - De Belgische portaalsite voor de veiligheid en gezondheid van jongeren op het werk

Selecteer talen:

Persoonlijke hulpmiddelen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Safe Start!

De Safe Start website bundelt praktische en doelgerichte informatie en verzamelt de initiatieven over de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van jongeren op het werk in België.

De Safe Start website is een onderdeel van het Belgisch kenniscentrum over het welzijn op het werk ‘BeSWIC’ (Belgian Safe Work Information Center). De site is tot stand gekomen door de samenwerking tussen de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg, het instituut Prevent en Preventie en Interim, de centrale preventiedienst voor de sector van de uitzendarbeid.

De Tuut van Tegenwoordig: een website tegen oorsuizen (13-11-2015)

Heel wat jongeren hebben last van oorsuizen, een pieptoon die andere mensen niet kunnen horen. Vaak is die ‘tuut’ het gevolg van gehoorschade door te hevige decibels op fuiven, festivals, concerten…  Eenmaal je oren beschadigd zijn, moet je ermee leren leven. En net daarom heeft een team van enthousiaste jongeren de website ‘De Tuut van Tegenwoordig’ opgestart.

Uitgave 2012 van de brochure “Wegwijs in de eerste job” nu beschikbaar (04-07-2012)

De nieuwe uitgave van de brochure “Wegwijs in de eerste job” is beschikbaar. Deze publicatie richt zich tot de jongeren die hun studies beëindigd of stopgezet hebben en die hun intrede doen op de arbeidsmarkt.